torstai 5. syyskuuta 2013

Blogin aloitus

Olen ollut pitkän aikaa tulisen ruuan ystävä. Noin 2-3 vuotta sitten eksyin chilifoorumin sivuille lueskelemaan tästä mahtavasta harrastuksesta. Parin päivän kuluttua löysin itseni pyörimässä paikallisen Kodin Terran hyllyjen välissä. Tältä reissulta mukaan tarttui idätyslaatikko, säkki multaa, suihkepullo ja pari pakettia siemeniä. Kotiin päästyäni laitoin siemenet itämään ja ne jopa itivätkin noin viikon aikana. Tästä tämä kaikki alkoi minun kohdalla.

Tähän kuluneeseen 2-3 vuoteen on mahtunut paljon mahtavia hetkiä chilien parissa. Muunmuassa onnistumisen ilo ja uudet mahtavat makuelämykset. Myös niitä vähemmän ilosia tapahtumia on ikävä kyllä joutunut kokemaan. Näistä esimerkkinä viime syksy kun kirvat valtasivat chilini. Niistäkin loppujen lopuksi pääsin eroon kovan yrityksen jälkeen.

Chileistä olen tehnyt hilloja, syönyt suoraan tuoreeltaan, pakastanut, lisäillyt ruokiin ja tietenkin syöttänyt kavereille. Tatkoitukseni olisi tänne kirjoitella kasvatuksen ohessa myös chilillä maustettujen hillojen ja ruokien tekemisestä.

8 kommenttia: